Litt om meg:

Jeg heter Torgeir Fiskvik Sørensen og arbeider nå som fotograf hos FotoFiskvik og jeg trives som «Fisken» i vannet. Store deler av døgnet går med til mitt altoppslukende arbeide, fotografi.

Enten er jeg ute en tidlig morgen for å få med det vakre lyset som er rett før soloppgang og eller fremkaller bilder i Photoshop. Salg og service er også tidskrevende og sist men ikke minst alle fantastiske YouTube opplærings-videoer, man kan søke seg frem til å se på nettet.

Det inspirerer meg hver eneste dag.

De seneste årene har jeg tatt utdannelse innen yrket Fotograf, gjennom Utdannet.No flere fotokurs samt kurser i Adobe:  Lightroom, Lightroom Classic og Photoshop for å kunne redigere og fremkalle bildene fra rå filer til ferdige produkter.

Nå senest har jeg fått opplæring i å lage en Word Press basert hjemmeside, viktig å redusere kostnadene, det har et langt liv i næringslivet lært meg.

Kursbevis:

 

Kundene sier om mine bilder: Vakre-romantiske, gir deg en bit av tilhørighet, har vakre-farger som passer inn i ditt-hjem, fremmer-interiøret, stemningsfulle, historiske.

Mye av min lærdom er erfaring samt alltid «jakter» etter ny lærdom. YouTube er fantastisk og har gitt en bust.. Når jeg skal utforske spesielle temaer og eller kjøpe nytt kamra hus og eller foto objektiv, ja da «skroller» jeg gjennom temaet på YouTube.

Har du spørsmål om fotografering så gå til kontaktskjema og jeg vil svare så godt jeg kan, ved hjelp av egen og andres kompetanse.

Fotoutstyr:

Kamera hus: Canon diverse

Fotoobjektiver: Til det aller meste.

Min interesse som fotograf: Landskap, Makro, Objekter, Hverdags portretter, Svart&Hvitt, Eiendom, Gatefoto og mye mere.

Fremkalling og redigerings verktøy; Photoshop i kombinasjon med Photoshop Lightroom.

Tilbud til mobilfotografen, jeg fremkaller: Enkle «mobilbilder» blir flotte spennende fotografier, når du slipper meg og Adobe til.